+32(0)3 501 99 96    
Home - Echtscheiding - de schoolkeuze: Ouderlijk gezag en inschrijving op school? Vaak samen de met de langstlevende echtgenoot op als reservataire erfgenamen.

DE SCHOOLKEUZE: OUDERLIJK GEZAG EN INSCHRIJVING OP SCHOOL? VAAK SAMEN MET DE LANGSTLEVENDE ECHTGENOOT OP ALS RESERVATAIRE ERFGENAMEN

Omtrent de gevolgen van de echtscheiding kan de procedure op basis van de onherstelbare ontwrichting worden opgestart. In deze procedure staan de echtgenoten niet op dezelfde lijn en stellen zij ieder hun eigen vorderingen aangaande het voorlopig gebruik en genot van de gezinswoning, het onderhoudsgeld, de verdeling van de kosten, de regeling omtrent de kinderen enz. verder.

schoolkeuze ouderlijk gezag

Niettegenstaande dat deze procedure eenzijdig op verzoek van slechts der echtgenoten opgestart wordt, laat de procedure nog steeds ruimte voor bemiddeling bij de kamer voor minnelijke schikkingen waar de rechter-bemiddelaar samen met partijen in aanwezigheid van de advocaten tracht om desondanks de lopende procedure alsnog een akkoord te bereiken. De rechter-bemiddelaar kan zijn ervaring als rechter dan ook bijzonder goed aanwenden in zijn rol als bemiddelaar teneinde.

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u vragen over internationale echtscheiding of internationaal familierecht of wenst u een consultatie met advocaten gespecialiseerd in internationale echtscheidingen of internationaal familierecht, neem dan contact op met ons advocatenkantoor in Antwerpen. Wij helpen u verder met het aanvragen en verder verloop van een internationale scheiding en echtscheiding in het buitenland.

advocaten

Een reactie plaatsen

MENU