+32(0)3 501 99 96    

PUBLICATIE STEFANIE KEYSER IN MAGAZINE GOED GEVOEL

Een scheiding brengt onvermijdelijk heel wat emoties met zich mee. Of je er nu zelf voor kiest om uit elkaar te gaan, samen de beslissing neemt of voor voldongen feiten gesteld wordt, makkelijk is het nooit.

‘De ervaring leert dat veel mensen zich in een echtscheidingsprocedure laten leiden door emoties“, weet Stefanie Keyser, advocaat gespecialiseerd in familierecht bij Keyser advocaten in Antwerpen.

‘Maar emoties zijn zelden goede raadgevers. Om je financiële en familiale zekerheid na de scheiding veilig te stellen is het net belangrijk het hoofd koel te houden om zo de juiste beslissingen te kunnen nemen.‘

Goed gevoel magazine
Goed gevoel magazine
Goed gevoel magazine
Goed gevoel magazine

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u vragen over internationale echtscheiding of internationaal familierecht of wenst u een consultatie met advocaten gespecialiseerd in internationale echtscheidingen of internationaal familierecht, neem dan contact op met ons advocatenkantoor in Antwerpen. Wij helpen u verder met het aanvragen en verder verloop van een internationale scheiding en echtscheiding in het buitenland.

advocaten

Een reactie plaatsen

MENU