Kies het juiste land voor een echtscheiding

Enkele maanden geleden verscheen een artikel in de Tijd waarin Julie Borms van Keyser advocaten toelichting bood bij de wijze waarop een familiaal geschil in een internationale context op haar kantoor wordt behandeld.

Zij wees hierbij op het belang van een alomvattende analyse van zowel de verschillende internationaal bevoegde rechtbanken alsook de mogelijks toe te passen regelgeving.

Na een dergelijke studie kan samen met de cliënt en in functie van zijn of haar specifieke belangen een concreet actieplan worden uitgewerkt.

Lees hieronder het artikel uit De Tijd.

(Klik op de afbeelding)

Auteur

Julie Borms

Advocaat, Vennoot

 

      

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u vragen over (internationale) echtscheiding, erfenis of familierecht? Keyser advocaten behandelt onder meer echtscheidingen en zaken die gaan over alimentatie, erfrecht en afstamming. Contacteer ons advocatenkantoor in Antwerpen voor een consultatie met advocaten gespecialiseerd in familierecht en familiaal vermogensrecht, in zowel binnen- als buitenland.

Gerelateerde artikelen

Wij streven ernaar om de cliënt zoveel als mogelijk te ontzorgen en een dienstverlening te bieden die zijn verwachtingen overstijgt.

VIND ONS
Amerikalei 187
2000 Antwerpen