Nieuwe koninklijke erfgename in aantocht

Het Hof van Beroep te Brussel heeft vandaag een dwangsom van 5000,00 EUR opgelegd aan Koning Albert per dag dat hij geen DNA test aflegt.

Delphine Boel blijft volharden in haar strijd om haar beweerdelijke biologische vader erkend te zien als juridische vader.

Indien de vordering van Delphine wordt toegekend, stelt de vraag zich dan ook vervolgens naar de erfrechten van Delphine in de nalatenschap van de Koning.

Het reservataire aandeel van de andere koningskinderen zou wel eens zwaar aangetast kunnen worden. Dit zou dan ook wel eens de aanleiding kunnen zijn van eventuele toekomstige juridische procedureslagen kunnen na het overlijden van de Koning.

Auteur

Julie Borms

Advocaat, Vennoot

 

      

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u vragen over (internationale) echtscheiding, erfenis of familierecht? Keyser advocaten behandelt onder meer echtscheidingen en zaken die gaan over alimentatie, erfrecht en afstamming. Contacteer ons advocatenkantoor in Antwerpen voor een consultatie met advocaten gespecialiseerd in familierecht en familiaal vermogensrecht, in zowel binnen- als buitenland.

Gerelateerde artikelen

Wij streven ernaar om de cliënt zoveel als mogelijk te ontzorgen en een dienstverlening te bieden die zijn verwachtingen overstijgt.

VIND ONS
Amerikalei 187
2000 Antwerpen