Claire Claassen

Familierecht en familiaal vermogensrecht

Claire Claassen behaalde in 2022 haar masterdiploma in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 2022 vatte zij haar baliestage aan en in 2023 vervoegde zij Keyser advocaten.

Claire ontwikkelde gedurende haar studies alsook haar baliestage een bijzondere interesse in het familierecht en familiaal vermogensrecht.

Dit uit zich onder meer in de master na masteropleiding in het notariaat die zij thans volgt aan de Vrije Universiteit Brussel.

Claire kenmerkt zich als een bijzonder empathisch advocaat, die cliënten bijstaat gedurende de moeilijke periodes in hun leven waarbij zij cliënten enerzijds een luisterend oor biedt doch hen anderzijds adequaat juridisch advies verleent.

Voor Claire is het van belang dat zij de cliënt goed leert kennen en begrijpt wat voor hem of haar belangrijk is.

“Ik ben er immers van overtuigd dat goed luisteren naar de cliënt een uitermate belangrijk aspect is van een samenwerking. Alleen zo is het mogelijk om de belangen van een cliënt goed te kunnen identificeren en hen zo advies op maat te kunnen bieden.”

Claire geeft steeds de voorkeur aan een onderhandelde oplossing en hecht veel belang aan het familiecharter dat werd gesloten tussen de Antwerpse balie en de rechtbank. Claire stelt zichzelf als doel voorop om na haar baliestage ook een opleiding tot erkend bemiddelaar te volgen.

OPLEIDINGEN EN DIPLOMA’S

  • 2017-2020: Bachelor in de Rechten, Katholieke Universiteit Leuven
  • 2020-2022: Master in de Rechten, Katholieke Universiteit Leuven
  • 2023-…: Master na master in het notariaat, Vrije Universiteit Brussel

TALEN

  • Nederlands en Engels

EXTRA TROEVEN

  • Balie Provincie Antwerpen

Wij streven ernaar om de cliënt zoveel als mogelijk te ontzorgen en een dienstverlening te bieden die zijn verwachtingen overstijgt.

VIND ONS
Amerikalei 187
2000 Antwerpen