+32 3 501 99 96       phone email
Home - Varia - Keyser Advocaten steunt Make-A-Wish

KEYSER ADVOCATEN STEUNT MAKE-A-WISH

Elk kind verdient een lach op zijn gezicht en een droom die in vervulling gaat. Momenten om naar uit te kijken, van te genieten en te koesteren.
Een duwtje in de rug om het gevecht met vernieuwde hoop en energie aan te gaan. Dat is wat Make-A-Wish® voor kinderen met een levensbedreigende ziekte doet en dat is waar wij mee onze schouders onder willen zetten.

Keyser advocaten is gespecialiseerd in familierecht en komt geregeld in aanraking met moeilijke en pijnlijke gezinssituaties, waar vooral de kinderen vaak onder lijden. Daarnaast vinden we het als organisatie belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij.
We kozen voor Make-A-Wish, omdat we het een prachtig initiatief vinden. Wat oorspronkelijk een bijdrage voor de Warmste Week zou worden, is uitgemond in een structureel partnership.

Gisteren werden onze advocaten Stefanie Keyser en Julie Borms ontvangen op het hoofdkantoor van Make-A-Wish®, waar de samenwerking werd beklonken!

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u vragen over internationale echtscheiding of internationaal familierecht of wenst u een consultatie met advocaten gespecialiseerd in internationale echtscheidingen of internationaal familierecht, neem dan contact op met ons advocatenkantoor in Antwerpen. Wij helpen u verder met het aanvragen en verder verloop van een internationale scheiding en echtscheiding in het buitenland.

Stefanie Keyser en Julie Borms

Plaats een reactie