Advocaat medewerker

We zoeken een advocaat met minstens 1 jaar ervaring en met een bijzondere interesse in het familierecht en familiaal vermogensrecht om ons team te versterken. Heeft u interesse om een internationaal netwerk uit te bouwen, werkt u een probleem graag van A tot Z uit en hecht u evenveel belang aan de kwaliteit van het werk als aan het servicegehalte dan bent u de perfecte kandidaat voor ons kantoor.

Wie zijn we:

Keyser advocaten is een boutique kantoor gespecialiseerd in het familierecht en familiaal vermogensrecht. Wij servicen vermogende particulieren en ondernemers en leggen ons voornamelijk toe op dossiers met een internationaal karakter. Er wordt dan ook nauw samengewerkt met onze buitenlandse partners om met gebundelde krachten een ‘center of excellence’ te zijn voor de cliënt.

Onze waarden:

In een steeds meer veranderende wereld waar alles is gericht op snelheid van diensten en de standaard niet enkel lokaal maar ook internationaal gemeten wordt, staan verdere groei en ontwikkeling van een breed netwerk voorop.

Wij geloven er sterk in dat een internationale en multiculturele aanpak niet enkel het kantoor versterkt maar ook bijdraagt aan de persoonlijke ontplooiing van het individu.

Daarnaast geloven wij er sterk in dat het geheel meer waard is dan de optelsom van de delen. In dit kader worden geregeld “brainstorm sessies” georganiseerd teneinde na te gaan hoe de dagdagelijkse kantoorwerking geoptimaliseerd kan worden.

Wat hebben wij te bieden:

Wij beschikken over een moderne en stijlvolle accommodatie in het centrum van Antwerpen op 200 meter van het gerechtsgebouw. Het kantoor werkt uitsluitend met recente, kwalitatieve software en hardware.

Een enthousiast team aan gedreven advocaten met kwalitatieve administratieve ondersteuning.

Gelet op het feit dat wij cliënten servicen met aanzienlijke belangen willen wij hen de hoogste kwaliteit aan juridische dienstverlening bieden. Wij zijn van mening dat dit talent meer dan marktconform vergoed moet worden en bieden hiervoor een royale vergoeding.

Daarnaast verwelkomen wij een bredere interesse in het vak en bieden we de mogelijkheid om verrijkende opleidingen te volgen en om internationale conferenties bij te wonen.

Heeft u interesse?

U kan Julie Borms van ons kantoor vrijblijvend en vertrouwelijk contacteren op het nummer 03/501 99 96 dan wel per mail (jb@keyseradvocaten.be). Wij nodigen u graag uit voor een verder gesprek.

LET US HELP YOU

Do you have questions about (international) divorce, inheritance or family law? Keyser Lawyers handles, among others, divorces and cases concerning maintenance, inheritance and parentage. Contact our law firm in Antwerp for a consultation with lawyers specialised in family law and family estate law, both in Belgium and abroad.

We aim to relieve our clients of their concerns to the greatest extent possible, and to offer them services that exceed their expectations.

FIND US
Amerikalei 187
2000 Antwerpen