Keyser advocaten steunt Make-a-wish

Elk kind verdient een lach op zijn gezicht en een droom die in vervulling gaat. Momenten om naar uit te kijken, van te genieten en te koesteren.

Een duwtje in de rug om het gevecht met vernieuwde hoop en energie aan te gaan. Dat is wat Make-A-Wish® voor kinderen met een levensbedreigende ziekte doet en dat is waar wij mee onze schouders onder willen zetten.

Keyser advocaten is gespecialiseerd in familierecht en komt geregeld in aanraking met moeilijke en pijnlijke gezinssituaties, waar vooral de kinderen vaak onder lijden. Daarnaast vinden we het als organisatie belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij.
We kozen voor Make-A-Wish, omdat we het een prachtig initiatief vinden. Wat oorspronkelijk een bijdrage voor de Warmste Week zou worden, is uitgemond in een structureel partnership.

Gisteren werden onze advocaten Stefanie Keyser en Julie Borms ontvangen op het hoofdkantoor van Make-A-Wish®, waar de samenwerking werd beklonken!

LET US HELP YOU

Do you have questions about (international) divorce, inheritance or family law? Keyser Lawyers handles, among others, divorces and cases concerning maintenance, inheritance and parentage. Contact our law firm in Antwerp for a consultation with lawyers specialised in family law and family estate law, both in Belgium and abroad.

We aim to relieve our clients of their concerns to the greatest extent possible, and to offer them services that exceed their expectations.

FIND US
Amerikalei 187
2000 Antwerpen