Keyser Advocaten steunt Make-A-Wish

Elk kind verdient een lach op zijn gezicht en een droom die in vervulling gaat. Momenten om naar uit te kijken, van te genieten en te koesteren.
Een duwtje in de rug om het gevecht met vernieuwde hoop en energie aan te gaan. Dat is wat Make-A-Wish® voor kinderen met een levensbedreigende ziekte doet en dat is waar wij mee onze schouders onder willen zetten.

Keyser advocaten is gespecialiseerd in familierecht en komt geregeld in aanraking met moeilijke en pijnlijke gezinssituaties, waar vooral de kinderen vaak onder lijden. Daarnaast vinden we het als organisatie belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij.
We kozen voor Make-A-Wish, omdat we het een prachtig initiatief vinden. Wat oorspronkelijk een bijdrage voor de Warmste Week zou worden, is uitgemond in een structureel partnership.

Gisteren werden onze advocaten Stefanie Keyser en Julie Borms ontvangen op het hoofdkantoor van Make-A-Wish®, waar de samenwerking werd beklonken!

Auteur

Julie Borms

Advocaat, Vennoot

 

      

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u vragen over (internationale) echtscheiding, erfenis of familierecht? Keyser advocaten behandelt onder meer echtscheidingen en zaken die gaan over alimentatie, erfrecht en afstamming. Contacteer ons advocatenkantoor in Antwerpen voor een consultatie met advocaten gespecialiseerd in familierecht en familiaal vermogensrecht, in zowel binnen- als buitenland.

Gerelateerde artikelen

Wij streven ernaar om de cliënt zoveel als mogelijk te ontzorgen en een dienstverlening te bieden die zijn verwachtingen overstijgt.

VIND ONS
Amerikalei 187
2000 Antwerpen