Divorce planning

Voorafgaand aan de beslissing om te scheiden, kan u een proactief advies van een gespecialiseerd advocaat inwinnen. Dit advies handelt over do’s-and-don’ts en over de voorbereidingen die u moet treffen. Veelal heeft dit een grote meerwaarde na de opstart van de procedure.

Een scheiding is een emotioneel belastende periode. Voor de betrokken partijen is het verleidelijk om zich te laten leiden door emoties. Angst, verdriet of rancune zijn evenwel zelden goede raadgevers. Daarom adviseren wij u om voorafgaand aan de ultieme beslissing om te scheiden een eerste advies in te winnen bij een familierechtspecialist. Wij bekijken graag uw situatie en bieden u hulp vooraleer u overgaat tot echtscheiding aanvragen.

De belangrijkste sleutel tot succes is de juiste voorbereiding

VOORBEREIDING EXITPLAN

Proactief en voorafgaand aan het vertrek naar het buitenland informatie inwinnen, helpt U dan ook bij het nemen van de juiste beslissingen en kan conflicten in de toekomst vermijden.

Werden voorafgaand aan het vertrek geen regelingen getroffen en ontstaat discussie tussen de partijen is de bijstand van een advocaat gespecialiseerd in het internationale familierecht van cruciaal belang.

TIMING EN PLANNING

Bijstand van een gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of divorce planner biedt de mogelijkheid om het overzicht te bewaren, de zaken in perspectief te plaatsen en deze af te wegen tegen de rechten en plichten van elke partij conform de wet. Een optimale strategie draait niet alleen rond expertise en knowhow. Timing en planning zijn essentieel. Deze twee elementen staan centraal in het beslissingsproces voor het aanvragen van een echtscheiding.

STAPPENPLAN

Keyser advocaten in Antwerpen helpt u om de diverse mogelijkheden af te wegen en pas dan een juiste beslissing te nemen zowel naar timing als naar inhoud. Keyser advocaten doorloopt daarbij de volgende stappen in divorce planning voor het aanvragen van een scheiding:

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u vragen over divorce planning of familierecht of wenst u een consultatie met advocaten gespecialiseerd in echtscheidingen of familierecht, neem dan contact op met ons advocatenkantoor in Antwerpen. Wij helpen u verder met het aanvragen en verder verloop van een echtscheiding.

Gerelateerde artikelen

Wij streven ernaar om de cliënt zoveel als mogelijk te ontzorgen en een dienstverlening te bieden die zijn verwachtingen overstijgt.

VIND ONS
Amerikalei 187
2000 Antwerpen