Julie Borms

ADVOCAAT, VENNOOT
Julie Borms heeft tijdens haar carrière een bijzondere expertise opgebouwd in het familierecht en familiaal vermogensrecht. Na haar rechtenstudie volgde ze nog verschillende aanvullende opleidingen, waardoor ze haar cliënten kan bijstaan in de meest complexe dossiers. Julie Borms behandelt scheidingen, afstammingszaken en erfeniskwesties, al dan niet in een internationale context. Ze plaatst de belangen van haar cliënt steeds voorop en probeert de gepaste oplossing te vinden voor zijn of haar specifieke noden.
MEER INFO

Stefanie Keyser

JURIST, CONSULTANT
De voorbije jaren behandelde Stefanie Keyser honderden familiale problemen zoals scheidingen (al dan niet van gehuwde partners), vermogensrechtelijke conflicten, erfenissen, afstammingszaken, kinderontvoeringen, adopties en familiaal geweld. Ze begeleidde talloze cliënten tijdens hun echtscheiding of relatieverbreking en deed ruime ervaring op in het oplossen van complexe familiedossiers.
MEER INFO

Elien De Groot

ADVOCAAT
Tijdens haar opleiding aan de Universiteit Antwerpen ontwikkelde Mr Elien De Groot een bijzondere interesse in het personen- en familierecht.
MEER INFO
Arne_wouters

Arne Wouters

ADVOCAAT
Arne trad toe tot de Balie Provincie Antwerpen in september 2021 en maakt sedertdien deel uit van Keyser advocaten. Bij Keyser advocaten legt Arne zich toe op echtscheidingsdossiers en de vereffening en verdeling van complexe vermogens.
MEER INFO

Claire Claassen

Advocaat

Claire Claassen behaalde in 2022 haar masterdiploma in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven.

In 2022 vatte zij haar baliestage aan en in 2023 vervoegde zij Keyser advocaten.

MEER INFO

Wij streven ernaar om de cliënt zoveel als mogelijk te ontzorgen en een dienstverlening te bieden die zijn verwachtingen overstijgt.

VIND ONS
Amerikalei 187
2000 Antwerpen