Juridisch advies

Keyser advocaten heeft jarenlang ervaring in het onderhandelen en voeren van procedures in het kader van  familierecht en familiaal vermogensrecht.

Dankzij deze expertise verleent Keyser advocaten gespecialiseerd advies aan haar cliënten.

In de eerste plaats verleent Keyser advocaten advies tijdens onderhandelingen of een bemiddelingstraject, al dan niet achter de schermen. Het bereiken van een serene oplossing voor een familiaal conflict krijgt steevast prioriteit.

Blijkt een onderhandelde oplossing niet mogelijk, dan biedt Keyser advocaten advies aan de cliënt over de wijze waarop het best mogelijke resultaat kan worden bereikt in het kader van een procedure.

Gespecialiseerd advies inwinnen is van primair belang voor Keyser advocaten. We maken een grondig assessment van de situatie waarin de cliënt zich bevindt en nemen pas daarna beslissingen. Zo zijn we in de mogelijkheid om het juiste plan van aanpak op te maken. Indien wij pas in een latere fase van het conflict worden geraadpleegd, zullen wij de cliënt adviseren over de manier waarop zijn positie kan worden geoptimaliseerd. Keyser advocaten plaatst de belangen van de cliënt dan ook steeds centraal en gelooft sterk in gespecialiseerd advies op maat van de cliënt.

Keyser advocaten treedt op voor vermogende particulieren, ondernemers, artsen enzovoort. Discretie en flexibiliteit bij het verlenen van advies is dan ook erg belangrijk.

Keyser advocaten werkt altijd op maat van onze cliënt. De cliënt beslist dan ook zelf op welke wijze hij advies wenst in te winnen en besprekingen wenst te beleggen. Bevindt hij of zij zich in het buitenland, dan wordt er een digitale meeting georganiseerd. Wenst de cliënt een persoonlijke ontmoeting, dan wordt dit in alle discretie georganiseerd op ons kantoor of op een locatie gekozen door de cliënt.

Keyser advocaten beschikt over een breed internationaal netwerk dat kan worden aangesproken wanneer buitenlandse componenten aanwezig zijn. Toch is er voor de cliënt steeds één aanspreekpunt. Op die manier werken we efficiënt en gaat er nooit belangrijke informatie verloren.

Julie Borms (vennoot) licht de werkwijze toe: “De cliënt zal bij Keyser advocaten geen standaardovereenkomsten of -adviezen vinden. Elke familiale context is immers anders en vergt een ander plan van aanpak. We luisteren daarom in eerste instantie zeer goed naar onze cliënt en nemen uitgebreid de tijd om te leren wat voor hem of haar belangrijk is. Wat zijn de familiale gevoeligheden? Waarmee dienen we rekening te houden en welk doel heeft de cliënt voor ogen? Hiervoor is een vertrouwensrelatie tussen de advocaat en de cliënt van groot belang. Op die manier kan de cliënt elke bezorgdheid uiten. Om dergelijke vertrouwensrelatie tot stand te laten komen, organiseren we bij aanvang van een samenwerking een uitgebreid kennismakingsgesprek.”

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u vragen over echtscheiding of familierecht of wenst u juridisch advies van advocaten gespecialiseerd in echtscheidingen en familierecht, neem dan contact op met ons advocatenkantoor in Antwerpen. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde artikelen

Wij streven ernaar om de cliënt zoveel als mogelijk te ontzorgen en een dienstverlening te bieden die zijn verwachtingen overstijgt.

VIND ONS
Amerikalei 187
2000 Antwerpen