Wealth management

Wealth management in de meest ruime zin van het woord houdt een one-stop-shop beleving in waar alle ladingen van het vermogensbeheer gedekt worden, zijnde het beleggingsaspect, de fiscale optimalisatie en de bescherming van het vermogen tegen aanvallen van derden of relationele veranderingen.

Vanuit een juridisch oogpunt biedt Keyser advocaten een toegevoegde waarde gelet op onze nauwe samenwerking met family offices, banken, fiscale adviseurs en accountants zowel in binnen- als buitenland.

De laatste jaren stellen wij vast dat de familiale dynamieken zich steeds meer afspelen in een internationale context.

Onze expertise komt voornamelijk aan bod bij het behoud en de bescherming van het vermogen in het kader van een familiale planning, waarbij Keyser advocaten individuen en families begeleidt bij elke familiale evolutie: zij het samenwoning, een huwelijk, gezinsuitbreiding dan wel een overlijden en de opvolging door de volgende generatie. De laatste jaren stellen wij vast dat de familiale dynamieken zich steeds meer afspelen in een internationale context. Gelet op onze expertise in het internationale familierecht bieden wij onze cliënten een meertalige service en een breed netwerk van internationale advocaten, financiële en fiscale adviseurs met diverse specialisaties waar wij op vertrouwen.

Niettegenstaande het feit dat onze kernactiviteit gericht is op het internationale familierecht, hebben wij, net omwille van de servicevraag van onze cliënten, inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in het afhandelen van praktische internationale aangelegenheden die tot het privéleven van onze families behoren. Zodoende heeft ons kantoor een knowhow opgebouwd in de afhandeling van geschillen met financiële instellingen, confidentialiteitsproblematieken, relocatie-aangeledenheden, problematieken inzake aanschaf of verkoop van onroerende goederen evenals juridische en verzekeringskwesties inzake de water- en luchtvloot

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u vragen over wealth management of wenst u een consultatie met advocaten gespecialiseerd in (internationaal) wealth management, neem dan contact op met ons advocatenkantoor in Antwerpen. Wij helpen u graag verder met juridische ondersteuning bij vermogensbeheer.

Gerelateerde artikelen

Wij streven ernaar om de cliënt zoveel als mogelijk te ontzorgen en een dienstverlening te bieden die zijn verwachtingen overstijgt.

VIND ONS
Amerikalei 187
2000 Antwerpen