Stefanie Keyser

ADVOCAAT FAMILIERECHT

De voorbije jaren behandelde Stefanie Keyser honderden familiale problemen zoals scheidingen (al dan niet van gehuwde partners), vermogensrechtelijke conflicten, erfenissen, afstammingszaken, kinderontvoeringen, adopties en familiaal geweld. Ze begeleidde talloze cliënten tijdens hun echtscheiding of relatieverbreking en deed ruime ervaring op in het oplossen van complexe familiedossiers.

“De weg van een probleem naar de juiste oplossing begint bij de vertrouwensband tussen cliënt en advocaat”, benadrukt Stefanie Keyser. “Deze vertrouwensband kan pas ontstaan als cliënt en advocaat elkaar goed begrijpen. Daarom hecht ik er veel belang aan om goed te luisteren naar de frustraties en bezorgdheden van mijn cliënten. Mijn missie bestaat erin om een passende oplossing uit te werken die rekening houdt met hun persoonlijke noden. De financiële zekerheid en het familiaal belang van mijn cliënten stel ik daarbij altijd voorop. Bij een scheiding of een familiaal geschil denken de betrokken partijen vaak emotioneel waardoor ze door de bomen het bos niet meer zien. Als advocaat help ik mijn cliënten om een rationele beslissing te nemen.”

Voor ze het kantoor Keyser advocaten oprichtte, was Stefanie Keyser jarenlang vennoot in het kantoor Vermeersch & Keyser advocaten. Binnen haar vakgebied werkt Stefanie Keyser intensief samen met financiële en fiscale adviseurs die dezelfde hoge kwaliteitsstandaard hanteren als Keyser advocaten. “Onze cliënten wensen op alle vlakken de juiste persoon met de juiste kwalificaties om hen bij te staan bij de start van het nieuwe hoofdstuk in hun leven. We beschikken over een breed netwerk van externe adviseurs zodat we elke cliënt een ‘full service’ van het hoogste niveau kunnen bieden.”

Een advocaat steekt het licht aan wanneer zijn cliënt in de duisternis tast…

DIPLOMA’S

  • Licentiaat/Master in de rechten, Universiteit Antwerpen
  • Juridisch Frans, Katholieke Universiteit Brussel
  • Juridisch Engels, Oxford Royal Academy

TALEN

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans

EXTRA TROEVEN

  • Veelgevraagd spreker M&D Seminars
  • Auteur professionele lectuur
  • Adviseur voor diverse media

Wij streven ernaar om de cliënt zoveel als mogelijk te ontzorgen en een dienstverlening te bieden die zijn verwachtingen overstijgt.

VIND ONS
Amerikalei 187
2000 Antwerpen