+32 3 501 99 96       phone email

Home - Echtscheiding - Trouwen in de bullmarkt en scheiden in de bearmarkt: lees ons artikel in De Tijd

Trouwen in de bullmarkt en scheiden in de bearmarkt: lees ons artikel in De Tijd

Wat zijn de gevolgen voor elke echtgenoot als het huwelijk wordt aangegaan in goede tijden en beëindigd tijdens of na de coronacrisis? In een economische opmars besluiten mensen eerder te trouwen en kinderen te krijgen dan in tijden van recessie of crisis. Meer nog onderzoek toont aan dat financiële problemen dan wel het doorstaan van een economische crisis ongeveer 30% van de echtscheidingen teweegbrengt. Grote marktfluctuaties hebben niet alleen impact op de emotie van partners maar ook op de financiële draagkracht van elke echtgenoot na de echtscheiding. ‘Net als bij het afwegen van een investering vormt timing een essentiële factor in de financiële outcome van een scheiding’, aldus Stefanie Keyser (Founding Partner Keyser advocaten).

Keyser advocaten verscheen verscheen over dit onderwerp in De Tijd. Lees het artikel over trouwen in de bullmarkt en scheiden in de bearmarkt.

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u vragen over de verdeling van buitengewone kosten voor kinderen tussen gescheiden ouders of wenst u een consultatie met advocaten gespecialiseerd in -echtscheidingen of internationaal familierecht, neem dan contact op met ons advocatenkantoor in Antwerpen. Wij helpen u verder met het aanvragen en verder verloop van een internationale scheiding en echtscheiding in het buitenland.

Stefanie Keyser en Julie Borms