+32 3 501 99 96       phone email

Home - Erfenis - Nieuwe Koninklijke erfgename in aantocht

Nieuwe Koninklijke erfgename in aantocht

Het Hof van Beroep te Brussel heeft vandaag een dwangsom van 5000,00 EUR opgelegd aan Koning Albert per dag dat hij geen DNA test aflegt.

Delphine Boel blijft volharden in haar strijd om haar beweerdelijke biologische vader erkend te zien als juridische vader.

Indien de vordering van Delphine wordt toegekend, stelt de vraag zich dan ook vervolgens naar de erfrechten van Delphine in de nalatenschap van de Koning.

Het reservataire aandeel van de andere koningskinderen zou wel eens zwaar aangetast kunnen worden. Dit zou dan ook wel eens de aanleiding kunnen zijn van eventuele toekomstige juridische procedureslagen kunnen na het overlijden van de Koning.

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u vragen over internationale echtscheiding of internationaal familierecht of wenst u een consultatie met advocaten gespecialiseerd in internationale echtscheidingen of internationaal familierecht, neem dan contact op met ons advocatenkantoor in Antwerpen. Wij helpen u verder met het aanvragen en verder verloop van een internationale scheiding en echtscheiding in het buitenland.

Stefanie Keyser en Julie Borms

Plaats een reactie