Het huwelijk en de onderneming: lees onze artikels in De Tijd

Timing is alles. Ook bij gebeurtenissen die uw leven een andere wending geven. Zoals wanneer u privé beslist om uw huwelijk te ontbinden maar u als ondernemer uw vermogen wil veiligstellen. Het beschermen en ontwikkelen van grote vermogens vereist meer dan financiële kennis. Expertise in fiscaliteit, accountancy, ondernemerschap, vastgoed, erfrecht, huwelijksrecht en familiaal vermogensrecht, is net zo belangrijk.

Keyser advocaten verscheen verscheen over deze onderwerpen in De Tijd. Lees de artikels over scheiden als ondernemer en het ontwikkelen en beschermen van familievermogens.

Auteur

Julie Borms

Advocaat, Vennoot

 

      

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u vragen over (internationale) echtscheiding, erfenis of familierecht? Keyser advocaten behandelt onder meer echtscheidingen en zaken die gaan over alimentatie, erfrecht en afstamming. Contacteer ons advocatenkantoor in Antwerpen voor een consultatie met advocaten gespecialiseerd in familierecht en familiaal vermogensrecht, in zowel binnen- als buitenland.

Gerelateerde artikelen

Wij streven ernaar om de cliënt zoveel als mogelijk te ontzorgen en een dienstverlening te bieden die zijn verwachtingen overstijgt.

VIND ONS
Amerikalei 187
2000 Antwerpen