Publicatie Stefanie Keyser in magazine Goed Gevoel

Een scheiding brengt onvermijdelijk heel wat emoties met zich mee. Of je er nu zelf voor kiest om uit elkaar te gaan, samen de beslissing neemt of voor voldongen feiten gesteld wordt, makkelijk is het nooit.

‘De ervaring leert dat veel mensen zich in een echtscheidingsprocedure laten leiden door emoties“, weet Stefanie Keyser, advocaat gespecialiseerd in familierecht bij Keyser advocaten in Antwerpen.

‘Maar emoties zijn zelden goede raadgevers. Om je financiële en familiale zekerheid na de scheiding veilig te stellen is het net belangrijk het hoofd koel te houden om zo de juiste beslissingen te kunnen nemen.‘

Auteur

Julie Borms

Advocaat, Vennoot

 

      

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u vragen over (internationale) echtscheiding, erfenis of familierecht? Keyser advocaten behandelt onder meer echtscheidingen en zaken die gaan over alimentatie, erfrecht en afstamming. Contacteer ons advocatenkantoor in Antwerpen voor een consultatie met advocaten gespecialiseerd in familierecht en familiaal vermogensrecht, in zowel binnen- als buitenland.

Gerelateerde artikelen

Wij streven ernaar om de cliënt zoveel als mogelijk te ontzorgen en een dienstverlening te bieden die zijn verwachtingen overstijgt.

VIND ONS
Amerikalei 187
2000 Antwerpen