advocaat echtscheiding

Trouwen in de bullmarkt en scheiden in de bearmarkt: lees ons artikel in de tijd

Wat zijn de gevolgen voor elke echtgenoot als het huwelijk wordt aangegaan in goede tijden en beëindigd tijdens of na de coronacrisis? In een economische opmars besluiten mensen eerder te trouwen en kinderen te krijgen dan in tijden van recessie of crisis. Meer nog onderzoek toont aan dat financiële problemen dan wel het doorstaan van een economische crisis ongeveer 30% van de echtscheidingen teweegbrengt. Grote marktfluctuaties hebben niet alleen impact op de emotie van partners maar ook op de financiële draagkracht van elke echtgenoot na de echtscheiding. ‘Net als bij het afwegen van een investering vormt timing een essentiële factor in de financiële outcome van een scheiding’, aldus Stefanie Keyser (Founding Partner Keyser advocaten).

Keyser advocaten verscheen verscheen over dit onderwerp in De Tijd. Lees het artikel over trouwen in de bullmarkt en scheiden in de bearmarkt.

Auteur

Julie Borms

Advocaat, Vennoot

 

      

LAAT ONS U HELPEN

Heeft u vragen over (internationale) echtscheiding, erfenis of familierecht? Keyser advocaten behandelt onder meer echtscheidingen en zaken die gaan over alimentatie, erfrecht en afstamming. Contacteer ons advocatenkantoor in Antwerpen voor een consultatie met advocaten gespecialiseerd in familierecht en familiaal vermogensrecht, in zowel binnen- als buitenland.

Gerelateerde artikelen

Wij streven ernaar om de cliënt zoveel als mogelijk te ontzorgen en een dienstverlening te bieden die zijn verwachtingen overstijgt.

VIND ONS
Amerikalei 187
2000 Antwerpen