Fayçal El Kasmi

ADVOCAAT FAMILIERECHT

Fayçal El Kasmi studeerde in 2018 af aan de Universiteit van Antwerpen met onderscheiding. Fayçal ontwikkelde doorheen de jaren een bijzondere interesse in het familierecht en familiaal vermogensrecht en bekwaamde zich in juridisch complexe dossiers met een internationale component.

Fayçal El Kasmi studeerde af aan de Universiteit van Antwerpen met onderscheiding. Na zijn studies volgde hij aanvullend een master na master opleiding notariaat aan de Universiteit Gent. Tijdens zijn studies nam Fayçal deel aan een interfacultair uitwisselings- programma en studeerde hij een semester aan de Universidad de Puerto Rico.

Fayçal werkte enkele jaren voor een groot advocatenkantoor in Antwerpen alwaar hij zich toelegde op het familiaal vermogensrecht. Sedert augustus 2021 maakt hij deel uit van Keyser advocaten alwaar hij zich toelegt op juridisch complexe dossiers in het familiaal vermogensrecht met een internationale component. Bij Keyser advocaten staat Fayçal cliënten bij in het Nederlands, Frans en Engels.

“Ieder detail kan het verschil maken om tot een goed resultaat te komen”

DIPLOMA’S

  • Master in de Rechten, Universiteit Antwerpen
  • Master in Notariaat, Universiteit Gent

TALEN

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans

Wij streven ernaar om de cliënt zoveel als mogelijk te ontzorgen en een dienstverlening te bieden die zijn verwachtingen overstijgt.

VIND ONS
Amerikalei 187
2000 Antwerpen