+32(0)3 501 99 96    email email
Home - Advocaten - Julie Borms
Julie Borms

Julie Borms

ADVOCAAT, VENNOOT

Van bij aanvang van haar carrière aan de balie werkt Julie Borms intensief samen met Stefanie Keyser. Haar efficiënte hands-on-mentaliteit laat haar toe om voor complexe problemen pragmatische, creatieve en innovatieve oplossingen aan te reiken.

“Keyser advocaten legt op kwaliteitsvlak de lat bijzonder hoog”, zegt Julie Borms. “Dat verklaart waarom ik aansluiting vind bij de waarden en normen van het kantoor. Stefanie Keyser en ikzelf behandelen elk dossier in gezamenlijk overleg. Door onze jarenlange samenwerking zijn de violen perfect op elkaar afgestemd. Dankzij onze krachtenbundeling kunnen we uitmuntend werk leveren in complexe dossiers. Het familierecht en het familiaal vermogensrecht zijn onze gemeenschappelijk passie. Door te bemiddelen en procederen, kunnen we deze passie blijven volgen en een verschil maken in het leven van onze cliënten.”

“Wij nemen de tijd om cliënt én
de tegenpartij te leren kennen

Julie Borms

Vooraleer Julie Borms haar carriere in de advocatuur aanvatte, werkte ze in een commerciële functie. “Als bedrijfsjuriste was het belangrijk om altijd oog te hebben voor het financiële resultaat van mijn daden. Deze ervaring vormde me in resultaatgericht denken. Ik stapte over van het bedrijfsleven naar de advocatuur om mensen in de familiale sfeer te ondersteunen.”

Ik heb Julie Borms leren kennen als een gedreven en zeer ter zake kundige advocaat met veel kennis en ervaring van het Familierecht en met gevoel voor menselijke verhoudingen. To-the-point maar nooit kortaf weet ze nieuwe oplossingsrichtingen te vinden maar ook de haalbaarheid aan te geven van je eigen ideeën. Julie Borms is als advocaat ingeschreven op het Tableau van de Orde, Balie van Antwerpen.

DIPLOMA’S

  • Master in de Rechten, Universiteit Antwerpen
  • Bijzondere studie Registratie- en successierechten aan de Universiteit Antwerpen in 2017
  • Postgraduaat Estate Planning Vrije Universiteit Brussel in 2018
  • Postgraduaat vermogens- en successieplanning – Brugge Business School (KU Leuven) in 2020. Met grote onderscheiding voltooid

TALEN

  • Nederlands
  • Engels

EXTRA TROEVEN

MENU